Anime Online
Elfen Lied
Da Capo
Ultimele subiecte
» Heloo!!!
Dum Mar 04, 2012 4:25 pm Scris de DeeXD

» Un nou forum!
Vin Mar 02, 2012 6:27 am Scris de DeeXD

» Nickelback
Vin Sept 02, 2011 11:30 am Scris de sweet§candy§

» Daca ati putea schimba..finalul unui anime
Vin Sept 02, 2011 11:27 am Scris de sweet§candy§

» Konnichiwa !
Vin Sept 02, 2011 11:22 am Scris de sweet§candy§

» Gandeste repede,raspunde prompt:La ce anime te uiti acum?
Vin Sept 02, 2011 11:13 am Scris de sweet§candy§

» Povesti cu fantome
Vin Sept 02, 2011 11:08 am Scris de sweet§candy§

» Fantomele trecutului
Vin Sept 02, 2011 11:00 am Scris de sweet§candy§

» Bullet For My Valentine
Lun Mai 09, 2011 3:39 am Scris de KamiShini

ShoutBox2
Conectare

Mi-am uitat parola

Afiliati/Parteneri
Visit Us!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Iubire sau popularitate [+16 Yuri]

In jos

Iubire sau popularitate [+16 Yuri]

Mesaj Scris de DeeXD la data de Dum Mai 24, 2009 6:01 pm

Ok,deci eu si cu Ninno ne-am apucat impreuna de un fic,yuri bineinteles :>.Povestea este din perspectiva a celor doua personaje principale.Gandurile,sentimentele,actiunile etc vor fi separate de o *.So..here is chapter one.Enjoy it^^.

Capitolul I - Întâlnirea

Mergeam printre picăturile acide de ploaie. Le simţeam răsfirându-se pe trupul meu fierbinte, era ciudat, mereu ardeam. Faţa îmi era roşie, cum îmi era la fiecare sentiment sau situaţie puternică, pielea îmi era roşiatică, se putea vedea clar pe lângă bretelele maieului meu albastru. Purtam şi o pereche de pantaloni de trening, albi şi o pereche de adidaşi.
În faţa mea se aşeză un parc, fiind acolo de mult timp, acum îl zărisem. Părul meu scurt până la umeri, şaten, era ud şi întins, întunericul se aşezase peste acel oraş macabru şi parcul părea înfiorător, dar nu era singur. Am putut zări o fata cu părul lung, atât de frumoasă, părul ei şaten închis putea fi zărit la lumina becului, aproape ca fiind şaten. Privirea îi era minunată, mă simţeam atrasă de ea, cum nu eram de nimeni. Adesea o puteam vedea într-un colţ al liceului, părăsită de toţi, iar eu fiind ca întotdeauna centrul, oare de ce o doream?
*

Stăteam sub un felinar,aşteptându-l. Stăteam acolo de o oră în acea ploaie. Părul si hainele imi erau ude, începusem să tremur,dar nu vroiam să renunţ la aşteptare. Începusem să îmi plimb ochii dintr-o parte în alta, sperând că îl voi vedea, dar în întunericul pătrunzător am zărit o silueta ce stătea la intrarea în parc.
Un sentiment de curiozitate mă cuprinse, vroiam să vad cine e. Mă îndreptam uşor spre acea siluetă, cu cât mă apropiam mai mult am văzut ca era o fată. Mă privea si eu făceam acelaşi lucru, vroiam să o ating, dar nu îndrăzneam. Deodata o imagine îmi apare în minte,era una dintre cele mai populare fete din liceul meu.
*

Inima începuse să îmi accelereze în timp ce privirea îmi era aţintită asupra ochilor săi negri, atât de strălucitori; mă priveau şi ei, şi mi-am dat seama cât de fascinanţi îmi găsea căpruiul ochilor. Nu m-am putut abţine, şi am afişat un zâmbet ştrengar, nu ştiu dacă acesta a fost cel ce a ieşit, însă eu am vrut să pară. Eram captivată de frumuseţea acestei creaturi, mă întrebam ce făcusem până în acel moment. Era mai îmbrăcată ca mine, eu eram doar în acel simlu maieu. Îngheţasem, şi mi-am simţit trupul tremurând. Privirea cred că îmi era pierdută peste faţa sa; oare îşi dăduse seama?
Mi-am dat seama, mă recunoscuse. Toată lumea îmi ştia numele, era imposibil ca ea să nu mi-l ştie, doar dacă nu o interesam, iar eu... interesam pe toată lumea. Oare care era numele său? Doream să aflu, mai mult ca orice. I-am privit blugii ce veneau perfecţi pe ea, avea forme apetisante, nu era la fel de slabă ca mine, sânii ei erau bine conturaţi şi puteau fi zăriţi uşor prin bluza udă, datorită luminii. Am făcut un pas spre ea, am dorit să întind mâna însă m-am oprit, şi am început să vorbesc. I-am văzut privirea, am ştiu că vocea mea o îmbăta.
- Hei, care este numele tău?
*

Eram pierdută în acei ochi căprui care parcă erau fermecaţi,sub acea lumină de la acel felinar,păreau doua stele.Priveam in gol,dar văzusem că işi mişcase buzele,spunea ceva,dar eu nu puteam înţelege,eram prea cuprinsă de magia ei.O admiram încet şi subtil,nu vroiam să scap nici o parte din corpul ei,iar mă cuprinsese acel sentiment,mă atrăgea şi nu ştiam cum să îi fac faţă.
Brusc,m-am trezit din visare şi am întrebat-o cu o voce tremurândă ce m-a întrebat.
- Uhm...scuză-mă,nu eram atentă..poţi repeta ce m-ai întrebat?
*

Am râs la întrebarea ei, cu glasul cristalin. Era mai prinsă de vocea mea decât credeam. Oare era la fel şi pentru trupul meu? Eram mai înaltă ca ea, dar nu puteam spune cu cât. Am privit-o în ochi, fără a schiţa vreo mişcare, clipi rapid la vederea acestei mişcări ale mele. Am început să vorbesc, încercând să nu par atât de fermecată de ea, nu ştiam pe cât o reuşisem. Era atât de frumoasă, şi atât de strălucitoare în noapte. Acum că o văzusem mai aproape ştiam, părul său nu era chiar şaten, era mai degrabă negru asemenea ochilor săi magnifici. Am început să vorbesc, ameţitor.
Am întrebat, care este numele tău? Am clipit mai rar, pentru a o privi cât mai mult. Faţa sa era albă, udată de ploaie, însă roşiatică în obraji. Voiam să o pot lua în braţe, pentru ca picăturile agresive de ploaie să nu-mi ia atingerea sa scumpă. Ele de ce aveau voie să se arunce pe trupul ei? Iar eu nu găseam permisiunea de a-i atinge pielea? Începeam să urăsc ploaia când nu era lângă mine.
*

-Uhm..îmi poţi spune Yuu.Tu trebuie să fii Teh, ii spusesem tremurând.
Nu îmi venea să cred ca vorbesc cu una dintre cele mai populare fete de la mine din liceu,pana la urmă,cine ar fi băgat în seamă o fată timidă ca mine?Simţeam cum obrajii mei începuseră să ardă,nici nu mai simţeam răceala ploii.Vroiam să o imbraţişez,să îi dau geaca mea să numai tremure.
-Cred că ţi-e frig,uite...ia geaca mea,şi m-am indreptat usor spre ea şi am acoperit-o cu geaca mea.Nu îmi păsa că voi răci sau că voi face ceva mai grav,cum ar fi pneumonia,vroiam doar să îi fie ei bine.
*

Răsul de dinainte dispăru când acea geacă, deşi udă, îmi acoperi umeri. Simţeam căldura din aceasta şi îmi dădeam seama cât de importantă trebuia să fie prezenţa mea pentru ea. Probabil datorită popularităţii mele, însă nu îmi păsa atâta vreme cât dorea să fie alături de mine. În mod normal aş fi lăsat geaca să mă acopere, fără să fac vreun gest, mă credeam cea mai importantă. Însă am dat-o jos, şi am trecut-o peste umerii săi. Nu voiam ca ea să răcească. Oare de ce? Doar nu eram eu? Nu îmi puteam explica, nici măcar mie.
- Aş vrea, sincer îmi este foartre frig. Dar nu te pot lipsi de ea, ar fi nasol ca tu să răceşti. Iată, spunând asta am pus-o să îmbrace geacă, şi am aşteptat să îi văd mâinile intrate cum trebuie în aceasta. Acum realizam cât de aproape eram de ea, şi cum feţele noastre erau aproape lipite. Mi-am permis să îmi trec mâna printre firele sale de păr, ce erau ude. Simţeam ploaia căzând dar nu mă mai deranja, pentru că şi eu o atingeam. Am luat-o în braţe, fără să îmi dau seama de ceea ce făceam, am strâns-o şi am continuat să vorbesc, glasul nu îmi tremura de frig sau de emoţie, era ferm.
- Uite, am să te încălzesc!
*

Am rămas şocată la reacţia ei.Nu ştiam ce să-i spun,ce să-i răspund.Braţele ei începeau să ma strângă uşor,era aşa de aproape de mine încât îi puteam simţi bătăile inimii care erau accelerate.Oare şi ea simţea acelaşi lucru ca şi mine?Oare aceleaşi sentimente o cuprinseseră şi pe ea?
Fără să îmi dau seama făcusem ceva ce nu îmi stătea în fire,am sărutat-o.


Asteptam critici,pareri,sugestii ^_^.
Acum..personajele:

Yuu

Teh Mikami

_________________
/.he rates you one.#.he rates me ten.\avatar
DeeXD
Otaku Founder
Otaku Founder

feminin
Sagetator Cocos
Number of posts : 694
Birthday : 02/12/1993
Age : 24
Location : Everywhere
Job/hobbies : GFX Artist [I think] and reading manga @_@ [Manga freak]
Humor : LOL XD
Logo user :
Karma :
97 / 10097 / 100

Activity :
76 / 10076 / 100

Warn :
0 / 1000 / 100

Registration date : 03/08/2008

Vezi profilul utilizatorului http://aboutanime.info

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum