Anime Online
Elfen Lied
Da Capo
Ultimele subiecte
» Heloo!!!
Dum Mar 04, 2012 4:25 pm Scris de DeeXD

» Un nou forum!
Vin Mar 02, 2012 6:27 am Scris de DeeXD

» Nickelback
Vin Sept 02, 2011 11:30 am Scris de sweet§candy§

» Daca ati putea schimba..finalul unui anime
Vin Sept 02, 2011 11:27 am Scris de sweet§candy§

» Konnichiwa !
Vin Sept 02, 2011 11:22 am Scris de sweet§candy§

» Gandeste repede,raspunde prompt:La ce anime te uiti acum?
Vin Sept 02, 2011 11:13 am Scris de sweet§candy§

» Povesti cu fantome
Vin Sept 02, 2011 11:08 am Scris de sweet§candy§

» Fantomele trecutului
Vin Sept 02, 2011 11:00 am Scris de sweet§candy§

» Bullet For My Valentine
Lun Mai 09, 2011 3:39 am Scris de KamiShini

ShoutBox2
Conectare

Mi-am uitat parola

Afiliati/Parteneri
Visit Us!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Zâmbetul dincolo de vid.

In jos

Zâmbetul dincolo de vid.

Mesaj Scris de Teh la data de Sam Mar 14, 2009 4:01 pm

Eu și Chika-chan, adică Midori ( Chikage ) am început să facem un fic împreună pentru a vedea ce iese, pentru ca amândouă să ne îmbunătățim stilul în scris și lucrul în echipă. Fiecare își va posta capitolul scris de ea, primul capitol este scris de mine.
Vă atenționez că narațiunea se face la persoana I în paralelă, eu în capitolele mele vorbesc la persoana I a personajului meu iar Chika al personajului său. De parcă personajul meu aș fi eu, iar personajul ei ar fi ea. Asta ca să nu vă încurcați.
Am scris capitolul acum mult timp și eram cam fără ideei, e cam sec capitolul but.. Oricum Lectură plăcută.
Numele ficului : Zâmbetul dincolo de vid.
O mică notă : zâmbetul poate ascunde suferința din suflet, pentru că doar așa poți aduce alinarea celor dragi...

Capitolul 1 : Arumi Mirya
>> Cu mult timp în urmă, când încă mă aflam la casa părinților mei, simțeam fericirea. Aveam doar 5 ani când acel nefericit accident am fost abandonată ca o cârpă, și nu altfel. Era acela oare un orfelinat? Eu nu îl puteam numi așa. Mă tratau mai rău decât mă trata fratele meu. În acel moment îmi era așa de dor de el. Pentru că el rămăsese in familie. Atunci când eu am fost alungată el avea 12 ani. Mai mare cu 7 ani ca mine, și mă trata atât de urât, dar cu toate astea îl iubeam mult. Credeam că este doar acea răutate frățească. Poate chiar asa era, dar cui îi păsa? Nici mie nu îmi mai păsa, trecuseră de mult aceste moment.
Eram la orfelinat, umilită în fiecare clipă a vieții mele de fete, băieți și profesoare. Orfelinat mixt. Am devenit o persoană atât de vulgară și rece. Cu fiecare minut ce trecea mă răceam și mai tare și gândurile negre îmi acaparau mintea. De ce? Pentru că am fost alungată.. părinții mei mi-au spus în momentul în care m-au părăsit aceste cuvinte : ,, Nu vrem să te părăsim însă dacă ai fi alături de noi.. Atunci totul ar fi distrus, chiar și viața ta. Nu avem cu ce să te creștem, și vrem să trăiești mai bine decât ai fi facut-o cu noi ... "
Doar acestea mi-au putut spune, căci după aceea s-au făcut dispăruți în lume, lăsându-mă singură și fără speranțe. Eram mică, cu adevărat dar am știut ce se întâmpla.. Era trist pentru mine dar aveam să trec mai departe. Eu nu eram optimistă, eram de fapt contrariul - cea mai pesimistă persoană pe care o cunoșteam. Mă cunoșteam mai bine decât oricine, și cu toate astea nici eu nu mă cunoșteam. Când au plecat mi-am zis că pot muri, oricum , ce mai conta? Eram prea prostuță pe acea vreme. Viața are mult mai multe bucurii, nu doar acea monotonie stupidă, o casă și părinți. Dacă ei nu m-au vrut, nici eu nu aveam să îi mai vreau. Pentru că la un moment al vieții mele, aveam deja să îi uit. Umilința asupra mea , din partea celor din orfelinat a durat până la vârsta de 9 ani. Când mă săturasem să fiu marioneta și proasta tuturor. M-am trezit din prostie si pesimism și brusc am devenit o persoană optimistă și plină de viață, când mi-am dat seama că viața este doar una, și oricum ar fi.. Ar trebui să fie trăita.
După câteva luni de muncă grea și impunere dură toți cei din orfelinat mă cunoșteau și într-un fel sau altul : mă admirau. Nu aveam nevoie de ei, de fapt nici nu îmi păsa de existența lor. Nu îmi aduceau profituri, nu îmi alinau suferințele, în concluzie nu îmi meritau atenția.
Era ciudat cum din acel copil maltratat de toată lumea am devenit cea mai populară ființă, cu care toți ar fi vrut să discute. Desigur, eu vorbeam doar cu cine voiam,când și cum voiam. Doar eram eu.
Mă credeau cu toții o îngâmfată, dar una de care aveau nevoie....La vârsta de 11 ani am fost adoptată de o familie putred de bogată. Vă spun, pe tipii ăia îi dateau banii afară din casă. Era tot ce am avut nevoie, au spus că m-au adoptat pentru că eram tupeista, optimistă și știam să mă fac remarcată.
Când am ajuns în acea vilă și în acea nouă lume eram tot eu, atunci mi-am dat seama că orice s-ar întâmpla trebuie să rămân fermă, așa cum sunt și să nu las pe nimeni, și nimic să mă doboare.
Da, aceasta era o mică istorioară asupra vieții mele, a trecutului meu. Nu am să vă spun și toate momentele prin care trecusem, doar esențialul, nici acum la această vârstă nu îmi place să vorbesc despre tragedia mea. Să mă plâng de viața? Așa cum mi-a fost dată, așa am trăit-o și voi continua să o trăiesc.
***
Clipele trec atât de repede încât nu iți poți da seama când a fost trecutul. Așa mi s-a întâmplat și mie. Timpul a trecut iar eu nu mai sunt același copil ce eram cândva. Au trecut atât de repede ani iar eu mă aflu la vârsta de 17 ani, în care faci tot ce te taie capul. Luna viitoare voi avea 18 ani. Aproape că mor de bucurie când mă gândesc.
Următoarea lună este Aprilie, sunt în zodia berbecului și chiar par a fi mândră de asta. Dar cui îi păsa oricum? Eram vie și îmi trăiam viața.
Mă aflu în acest moment într-o încăpere destul de mare, împreună cu colegii mei de clasă. Sunt în penultimul an la liceu. Aștept clopoțelul să sune odata, am terminat foaia de examen în urmă cu o jumatate de oră. Desigur că acest examen durează două ore si trebuie cu toții să asistăm până în ultima secundă, așa că mă plictiseam de moarte. Literatura engleză era cea mai ușoară materie pentru mine, ca si celelalte de altfel așa că am găsit examenul destul de usor. Privesc în jur, mai sunt 10 minute și voi putea ieși de aici. Toți colegii mei pe care îi știu la fel de bine cum mă știu pe mine. Prieteni,da.. Oricine din liceu îmi era prieten, pentru că toți mă voiau alături de ei, eram eu, și de aceea.
În sfârșit aud clopoțelul făcând acel zgomot salvator, dar în timpul unui examen : distructiv. Merg direct către ușa destul de îngustă, o deschid și fără a mai saluta - plec. Mă săturasem să stau acolo.
Deodată aud pe cineva strigând :
- Mirya Arumi !!
Acela era numele meu, și prenumele meu. Vocea care mă striga? O singură persoană mă striga intotdeauna pe numele meu întreg. Mă întorc, privesc acei ochi verzi pătrunzători, zâmbesc malefic, mă apropii de persoana din fața mea punându-i mana pe piept și apropiindu-mă de buzele sale, îl sărut apăsat și îi simt obrajii fierbinți. Probabil roșise...
Mă despart de gâtul lui, zâmbesc spunîndu-i :
- Păpușel ochii tăi verzi mă fac să amețesc, păcat că suntem frați.
Acesta roșește iar și mă urmează când eu mă întorc pentru a pleca..... <<

Poze :
Arumi Mirya :
Spoiler:
Tipul ce apare în fic, numele o să fie aflat în alt capitol :D
Spoiler:


Ultima editare efectuata de catre Yume in Sam Mar 14, 2009 5:28 pm, editata de 1 ori

_________________
________________________________________________________________

Why can't you see?
You belong with me!
avatar
Teh
Otaku Founder
Otaku Founder

feminin
Berbec Cocos
Number of posts : 3140
Birthday : 17/04/1993
Age : 25
Location : ~ Teleorman ~
Job/hobbies : Fucking stuff
Humor : <3 In love with my own and trurly self! Narcisist <3
Logo user : Hidan-chi &lt;3
Karma :
100 / 100100 / 100

Activity :
100 / 100100 / 100

Warn :
0 / 1000 / 100

Registration date : 02/08/2008

Vezi profilul utilizatorului http://purple-yume.blogspot.com

Sus In jos

Re: Zâmbetul dincolo de vid.

Mesaj Scris de Kido la data de Sam Mar 14, 2009 5:24 pm

Mă tratau mai rău decât mă trata fratele meu.
-> Repetitie
În acel moment îmi era așa de dor de el. Pentru că el rămăsese in familie.
-> aceste doua propozitii / fraze le puteai lega printr`o virgula
Eram mică, cu adevărat,dar am știut ce se întâmpla..
-> in primul rand: dupa ' dar ' sau ' iar ' se pune virgula -_-, iar virgula ta nu are ce cauta acolo... Ok, era mica, dar chiar asa pitica era O.o... exprimarea cam lasa de dorit
cea mai pesimistă persoană pe care o cunoșteam. Mă cunoșteam mai bine decât oricine, și cu toate astea nici eu nu mă cunoșteam.
-> din nou repetitie, ai grija!
proasta tuturor. M-am trezit din prostie
-> iar repetitie, ai putea sa inlocuiesti cuvintele cu altele asemanatoare gandind
M-am trezit din prostie si pesimism și brusc am devenit o persoană optimistă și plină de viață, când mi-am dat seama că viața este doar una, și oricum ar fi.. Ar trebui să fie trăita.
-> aici, m`ai ametit de tot O.O... ai grija la exprimare pentru ca uneori induci in eroare persoana, a trebuit sa citesc de trei ori ca sa inteleg
așa cum sunt și să nu las pe nimeni, și nimic să mă doboare.
-> inaintea lui ' si ' nu se pune niciodata virgula, plus ca te`ai repetat cu ' si ' -_-
Dar cui îi păsa oricum?
-> O propozitie / fraza nu se incepe niciodata cu ' dar ', ' si ', ' iar ' etc... doar o concluzie se incepe cu ' deci '
După câteva luni de muncă grea și impunere dură, toți cei din orfelinat
-> ai uitat virgula, plus ca din nou exprimarea lasa de dorit
ca si celelalte de altfel, așa că am găsit examenul destul de usor.
-> vrigula, ai uitat`o
ai sunt 10 minute și voi putea ieși de aici.
-> ai putea sa scri ' zece ', tine de estetica
unui examen : distructiv.
-> aceste ' : ' nu`si au rostul acolo -_-
Acela era numele meu, și prenumele meu.
-> Pai putea sa fie atlcuiva?... se subintelege ca este numele si prenmule ei -_-
- Păpușel, ochii tăi verzi mă fac să amețesc, păcat că suntem frați.
-> dupa vocativ se pune intodeauna virgula -_-

Cum am zis, revin cu un edit, per total mi`a placut, dar estetica cam lasa de dorit, iar problemele de exprimare ma induc in eroare O.O, greseli de tastare nu am vazut, ceea ce e bine, dar exista mii de repetitii, ai grija... deranjeaza urechii -__-, ai probleme cu virgula, invata unde se pune si cand gandind... in rest... este ok ^_____^ Si as mai vrea sa te rog ceva, uita`te la capitol si zi`mi cum se vede cu diacritice si cum se vede fara -_- d`asta am zis ca estetica lasa de dorit, incearca sa renunti la ele cand scri la capitole -_-... So, O asptept pe Chikage cu un nou capitol ^_______^ Ja`
avatar
Kido
Otaku Prichindel
Otaku Prichindel

feminin
Gemeni Mistret
Number of posts : 84
Birthday : 25/05/1995
Age : 23
Location : In your head
Job/hobbies : Huh?... i`m a fucking student, man!
Humor : Humor?... What is this? -_-"
Karma :
6 / 1006 / 100

Activity :
2 / 1002 / 100

Warn :
0 / 1000 / 100

Registration date : 06/03/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum